דת ונישואין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/10/12 00:36 יז בתשרי התשעג

שאלה

היי

רציתי להתייעץ בעניין שמאוד קשה לי איתו

אני נשואה שנה, אני ובעלי באים מרקע חרדי. כיום אנחנו לא חרדים אך דתיים שומרי תורה

בעלי נשאר עם הפאות שלו ולי זה מאוד מפריעה! לעיתים אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו כי זה מראה שאני לא אוהבת.

אני מתביישת גם ללכת איתו ברחוב.

אני מאוד רוצה שהוא יוריד אותם אבל אני גם לא רוצה ללחוץ עליו! ואני גם מפחדת שמה זה באמת לא הדבר הנכון.

איך עלי לנהוג?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

הכל מתחיל מאהבה, אם אוהבים ומכבדים אז גם המראה נראה יותר טוב,
צריך להעמיק בכבוד והערכה פנימית לבעל ואז כל מראה יהיה משובב לב.

בברכה,

דני ארגמן