דף יומי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/02/05 02:58 ט באדר א'

שאלה

שלום לך הרב יובל שרלו. קראתי את המאמר שלך במעריב - דף אחד ביום. אני נוהגת ללמוד תורה או נושאים שקשורים ליהדות, לעמנו ולארצנו מידי יום. אני עושה זאת לבדי, אני מפיקה הנאה מרובה מהלימוד עצמו. אני מעוניינת להצטרף אל לומדי הדף היומי אך אינני יודעת אם הלימוד אפשרי דרך האינטרנט. אודה לך מאד אם תענה לי. אני חברה בקהילה המסורתית בלימה - פרו. אני מנוייה במעריב ומדור יהדות הוא המועדף. אני קוראת את כל מה שאתה מפרסם בעיתון ואני מודה לך תמיד בליבי ובמחשבתי על כל מה שאני לומדת ממך ודרכך . בברכת שלום, ענת

תשובה

שלום וברכה
יישר כוח.
יש אתר מצוין: http://www.hadafhayomi.co.il/index.php?from_chk=1
בו תמצאי את כל מה שאת מבקשת.
שלחי לי מעט פרטים על הקהילה היהודית בכלל בלימה-פרו, ועל הקהילות שם.
כל טוב ושבת שלום