דעת הורים מול דעת בן זוג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/03/15 23:35 טז באדר התשעה

שאלה

שלום,

אני יוצאת עם בחור כמעט חצי שנה והוא מתעקש שאבוא אליו לשבת. ההורים שלי לא מתלהבים מהרעיון ואף מתנגדים לכך בשל דאגה וגם כי הוריו גרושים והוא חי לבד עם אימו.

מדובר בבחור טוב,שומר תורה ומצוות,אדם מכבד ומאמין שנפגש עם הורי מספר פעמים ואף היה אצלנו בבית שבת.

חשוב לי לשמור על יחסים טובים ותקינים עם שני הצדדים, מה מומלץ לעשות? האם ללכת אליו בניגוד להחלטת הורי או להקשיב להורי ולגרום לו להרגיש רע וכאופציה שנייה?

תודה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא טוב להתארח שבת שלימה לפני החתונה,

נגררים לשיחות נפש עד אמצע הלילה,

ועוד כל מיני דברים,

לכן תעבירי את הביקור ליום חול.

בברכה,

דני ארגמן