דיכאון

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/11/18 16:02 יז בכסלו התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב ..

אני בת 23 ,ואני עוברת דיכאון קשה

מבחינה בריאותית אני גם לא מרגישה טוב אך אפילו אין לי כוח לעזור לעצמי , עד לפני חודשיים לא הייתי מעשנת בשבת ..

ולצערי יצר הרע הצליח להפיל אותי

אני לא רואה אור בקצה המנהרה , ואני כל כך צעירה .. לפעמים אני חושבת שזה התיקון שלי בעולם , שלא יהיה לי טוב אף פעם .. אני אוהבת את בורא עולם , אבל אני לא מרגישה שהוא איתי לאחרונה אולי כבוד הרב יכול לתת לי עצה או כיוון ..תודה רבה

תשובה

הקב"ה מאוד אוהב אותך ורוצה בטובתך, ומה שהוא הכי רוצה ממך עכשיו זה לפתור את הדכאון והעצבות הנוראיים הללו. ומה שזה אומר באופן מעשי זה למצוא בהקדם איש או אשת מקצוע מהתחום הנפשי-רגשי, שיעזרו לך להתקדם ליעד החשוב - עבודת ה' בשמחה.

ואם הראשון לא מצליח, לעבור לשני.

אם את לא יודעת לאן לפנות, תכתבי לי שוב.

זו משימת חייך כעת.

בהצלחה