דייט-דחוף!!!

חדשות כיפה הרב שי פירון 04/08/02 10:16 כו באב התשסב

שאלה

אני בחור מאוד בישן ואני מפחד נורא לדבר עים בחורות ואני עומד לצאת בפעם הראשונה בחיי עים מישהי שאולי היא זאת שתיהיה אם ילדי כיצד אני מברר בלי שתיפגע האים היא מתאימה ליהיות אישתי ואים היא לא מתאימה כיצד אני אומר לה זאת?

תשובה

שלומות,

איך יודעים?
משתדלים להגיע לפגישה רגועים ונינוחים במידת האפשר. כדאי לחשוב מראש על נושא שיחה שבטוח מעניין את שניכם, כגון המצב. ואח"כ לתת לשיחה לזרום.
אסור לתת תחושה כאילו אתה בוחן אותה, וכאיו אתה ממתין להזדמנות לשאול שאלות כבדות ומחייבות.
רק אם המציאות מוליכה את השיחה לנושאים כאלה ניתן לשאול שאלות משמעותיות כבר בהתחלה.
ראוי שתנהג באדיבות, לא "תבזבז" זמן רב מדי על ההליכה ברגל, לבחון אם היא רוצה לשבת, והיכן. לבדוק אם היא רוצה לשתות, לאכול.
ובכלל, הקפד להראות נעים, מקשיב, מאזין.

והשאר, יבוא מאליו, אם לטב אם למוטב, ובעז"ה תראה ברכה גדולה.

בברכה,

שי