דחוף

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/06/09 15:26 כז בסיון התשסט

שאלה

שלום וברכה!

יש לי חברה שאני חושבת שהיא לא כל כך בסדר. היא מספרת לי לפעמים דברים נוראיים שהיא עושה לעצמה, שחלק מהן לפעמים מסכנות את חייה.

אני לא בטוחה שיש עוד אנשים שמודעים למצב שלה, והייתי רוצה להתייעץ עם חברה קרובה שלי לגביה. לשאול אותה מה היא חושבת שאני צריכה לעשות(אם לספר למורה שלי או להורים שלה-כי הם בכסאח קצת)ואני לא רוצה שזה יהיה לשון הרע...איך לספר לה?

אני רוצה לספר לה כי אני עדיין קטינה, אני לא יודעת איך להתמודד עם דברים כאלה..

תודה רבה ושבת שלום

תשובה

שלום

חזקי ואמצי על דאגתך לחברה.

אין בזה לשון הרע, משום שזה לצורך חשוב מאד.

בנוסף, עלייך ליידע את ההורים והמורה מיד, גם אם הם לא מסתדרים איתה, החיים קודמים לכל הויכוחים.

כל טוב