דחוף .. בילבול

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/12/19 09:46 יא בכסלו התשפ

שאלה

היי הרב .. אני בחורה בת 28 מגיל קטן מערכות יחסים עם גברים .. בגיל 27 בחורה לסבית ואני התחברנו והיה מה שהיה .. הייתי איתה שנה וחצי .. וחתכתי לפני מספר חודשיים בשביל אלוהים כי אני יודעת כמה הוא אוהב אותי וכי זו לא דרך אלוהים וכי אני יודעת שזה לא הייעוד שלי בחיים כל חיי חלמתי על בעל וילדים .. לא מצליחה להתקדם .. כל היום מתפללת לאל וזה ניסיון קשה בלבול מיני ועוד בגיל כמו שלי כבוד הרב אני נקרעת .. לציין כי כל בני הזוג שהיו לי תמיד זה היה נגמר מהצד שלהם ולאחר חצי שנה כולם התחתנו ..והפעם .. ויתרתי על ״ אהבה ״ שמאוד רצו אותי פשוט אמרתי לא זה לא המקום שלי . ועדיין זה קשה .. אני הולכת עיוורת אחרי אלוהים וכל הזמן אומרת שזה לטובה ויקרה לי נס ויהיה בסדר אך לפעמים אני כלכך בודדה הדמעות עומדות לי בגרון רוצה להסתכל לאבא למעלה ולהגיד לו קשה לי אבא תשלח לי כבר את הזיווג שלי ואני עושה את זה אבל כלום לא מגיע כלום הלוואי ורק הייתי יודעת מה אני עושה לא נכון .. אני כלכך רוצה את זה כבר להיות מאחורי הסיפור הקשה הזה כי סבלתי המון מאהבה בחיי אינספור אכזבות .. ובמערכת יחסים הזו כלכך רצו אותי וכלכך חיכיתי לזה כל החיים שירצו אותי ברמה הזאת ועד שזה הגיע זה הגיעה בדמות אישה .. וכשזה קרה הלכתי הלכתי בשביל אלוהים ובשביל להקים בית נורמטיבי בישראל .. אך קשה לי כבוד הרב לא אשקר כל יום שעובר שוכחת את הבחורה .. אך יש רגעים שאני נחנקת והדמעות עומדות כי היא כבר מצאה מישהי וכן זה שורף שצד אתה התקדם מרגיש לי כאילו כולם מוצאים ורק אותי אלוהים שוכח .. ועדיין אני אוהבת את אלוהים ויודעת שזה לטובה אבל אני כלכך בוכה לו שאני כלכך רוצה את זה כבר שרק בבקשה מישהו יגיד לי מה אני עושה לא נכון תודה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

אני רוצה מאוד מאוד לסייע, אבל כוחי דל.

שכן, מה שמאוד יעזור לך הוא אשת מקצוע שתעזור לך כמו ראי - היא תשקף לך את מה שאת עוברת, את העולם בו את מתלבטת, את הכוחות שפועלים בך, וביחד איתה תנסו לחלץ את מה מסוגלת לחלץ מתוך עצמך כדי להתארגן מחדש

כדאי לך.

ואם תזדקקי לעזרה מהעולם התורני והרבני - אשמח לעשות זאת, כמיטב יכולתי.

כל טוב