דחוףף!! עוד לאותו יום!!

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 08/07/12 19:50 יח בתמוז התשעב

שאלה

שלום רב..

מחר אני רוצה לצאת לטייל בגולן לכמה ימים.. השאלה שלי האם מותר?

יש לציין שאני דתייה\מאמינה אבל מאוד לא מקפידה.. שהולכת עם מכנסיים, וחציות קצרות.. ואני פוחדת שאולי בגלל שאני לא הכי מקפידה אז דווקא בשלושת השבועות הקב"ה סוג של ירצה להחזיר לי.. וזה יהיה לי יותר מסוכן..

תאמת אני כנראה בכל מקרה הולכת.. אני המון זמן כבר רוצה לצאת לצפון ולא יצא.. ואני גם לא יודעת אם יצא לי לטייל עוד הרבה בחופש,ואם בכלל (לא הכל תלוי בי אלא גם בחברים שלי).. ושנה הבאה לא תיהיה לי את האפשרות לטייל באיזור בחופשים.. אני מקווה שזה בסדר לצאת.. שאני לא יצא עם מצפון..

תודה וצום קל.. וסליחה על החפירות..

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אין טעם לשאול שאלה כאשר לא מתכוונים בכלל לציית לתשובה.

תארי לעצמך שמישהו יכנס למסעדה, יאמר למלצר שהוא נורא רעב ולכן ברור שהוא יאכל כאן ואז ישאל אם המקום כשר...

אני מאחל לך שתחזרי לשלום