דאגות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/07/13 18:51 א באב התשעג

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

השאלה שלי קצת מוזרה אך מעיקה עליי בכל זאת.. אני אשמח אם תוכל להשיב לי עליה..

בזמן האחרון יש לי כאבים באזור מסוים בגוף, עשיתי כל מיני בדיקות וב"ה הן יצאו תקינות אך הכאב לא ממש נפסק.. אחותי שאלה אותי איזה יום אחד "אז מדוע כואב לך עדיין?" אז השבתי לה שאינני יודעת ופתאום העניים שלי קלטו על דף שכתוב בו "גידול" עכשיו יש לציין שאחותי לומדת כלכלה וגידול במשמעות הזאת זה משהו אחר לגמרי.. אבל משום מה זה ממש הפחיד אותי שזה היה כ"כ סמוך לשאלה שלה..עכשיו יש לציין שאני אדם חרדתי מאוד שיש סיכוי גדול מאוד שהכאבים הם כתוצאה מהחרדות שלי..בכל זאת זה נורא מפריע לי אשמח אן תוכל להשיב האם זה יכול להיות סימן חס וחלילה?

בתודה מראש!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה לא סימן לשום דבר,

תשאל שוב את הרופא.

בברכה,

דני ארגמן