גיל ההתבגרות

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 06/03/18 00:16 יט באדר התשעח

שאלה

היי כבוד הרב ,

אני מאוד מבולבלת אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי .

אני מרגישה כאילו כולם מתעלמים מימני , חסר לי זוגיות , חסר לי המון דברים

אני פשוט כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי .

אני מתפללת כל בוקר לה" ואני לא מרגישה שזה באמת עוזר , אני להרגיש משהו שחסר לי אני לא באמת יודעת מה הוא אבל הוא חסר לי !!

תודה לך אם תעזור לי להבין מה אני רוצה מעצמי .

תשובה

לשואלת היקרה שלום,

אני מרגיש את כאבך מתוך השאלה..

לפעמים יש לנו מצבים בחיים שאנחנו מרגישים כאילו אנחנו לא יודעים שום דבר..

מפקפקים בעצמנו, ביכולות שלנו, ברצונות שלנו.. מה טוב לי?

ההרגשה הזו יכולה לנבוע מכל מיני סיבות.. לפעמים זה מלחץ בלימודים, או מתח עם החברות..

איני מכיר אותך באופן אישי ולכן קשה לי לענות על השאלה החשובה הזאת.

אני מציע לך למצוא מישהי שמכירה אותך טוב ואת סומכת עליה; זו יכולה להיות מדריכה, או רבנית, או מורה, או דודה....

פשוט דברי איתה, שפכי את אשר על ליבך..

בהצלחה!