גבר דתי ואישה חילונית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/04/20 18:21 ד באייר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אם אשתי לא מעוניינת לצום.האם מותר לי לתת לאשתי לאכול ביום כיפור בבית שלנו?או שאני אמור להגיד לה לעשות את זה מחוץ לבית כמו בפסח לדוגמא?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלות כאלו אינן נידונות בצורה תיאורטית, מכיוון שהחיים הם מארג של דברים, ולכן שאלה כזו צריכה להיות נדונת במערכת כללית של משפחה וחיי משפחה, ויחסים בין איש ואשתו. בכל אופן אם שאלה כזו מתעוררת היא מצריכה טיפול כללי בשלום בית.

חג עצמאות שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ