בת רווקה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/11/13 18:45 יב בכסלו התשעד

שאלה

שלום

אני מבקשת להיעזר בכם למציאת חתן לבתי בת ה-33. היא עו"ד. ויש לה עוד מספר תארים אקדמאיים. נראית מצויין. גובה 1.73 מטר. חרוצה, מצליחה מאד בעבודתה, חכמה, טובה, אוהבת לעזור, אוהבת ילדים, בשלנית, באה ממשפחה חמה ואוהבת, עשירה, תומכת, ויש לה קשר טוב עם אחיה ואחיותיה. שומרת מצוות. מדליקה נרות שבת, בקיאה בדת, למרות שהיא חילונית.

לדעתי, היא מחפשת בחור שיהיה ברמתה. חכם, גבוה, רציני, חרוץ, ואוהב משפחה. היא מאד רוצה כבר להתחתן וללדת.

האם אתם מכירים חתן בשבילה?

תשובה

ב"ה,

שלום,

אפשר לפנות לאתר שליש גן עדן.

כאן:

http://www.date4dos.co.il/

בברכה,

דני ארגמן