ברית מילה בזמן תפילה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/07/08 13:04 יח בתמוז התשסח

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שלום.

קודם כל תודה על התשובה המהירה ממקודם.

יש לי עוד שאלה המשך באופן מסוי'ים אם יש לי היום ברית ואני עלול לפספס את זמן מנחה מכיוון שהאולם מרוחק מהבית כנסת שלי האם עלי להשאר לתפילה לא לראות את הברית להתפלל ואז לבוא בסוף לריקודים?

תשובה

ב"ה

שלום.

הטוב ביותר הוא שתדאג לא רק לעצמיך אלא גם לכלל ישראל ותארגן בעזר השם תפילת מנחה באולם.
אל תגיד אין לזה סיכוי!!!
יש ויש - תכריז מניין למנחה ויבואו לך עשרה אם לא יותר.
תאמין שאתה יכול לארגן תפילת מנחה באולם וכך זה וזה יתקיים בידך.

ואם מכל סיבה שהיא זה לא יתכן אז תפילת מנחה במניין עדיפה על השתתפות בברית ולכן תהיה באולם וכשיגיע זמן מנחה תלך להתפלל במניין ואז תחזור.

שיהיה רק שמחות,

עוזיאל אליהו,

.