בריכה בין המצרים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/07/18 16:45 כ בתמוז התשעח

שאלה

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי בכ״ח בתמוז ללכת לבריכה עם ילדים משהו שיהיה בחינם דרך עמותה של ילדים בספקטרום האוטיסטי כי בני אוטיסט ויש דרך עמותה הכל בחינם וקבעו בתאריך הזה אני לא חושבת שיתאפשר לי לצאת במהלך הקיץ לבריכה בתשלום כי זה הרבה כסף שכרגע אין לנו לבזבז על בריכה וכן רציתי שילכו לפחות פעם אחת בחופש לבריכה

תשובה

ב"ה

שלום.

עד ר"ח אב מותר.

באופן כללי האשכנזים מחמירים יותר מספרדים בתקופה זו שמיז´ בתמוז עד ר"ח אב.

טוב להמנע מללכת לים ולבריכה בתקופה זו מפני הסכנה .אבל אם מדובר על מצב של קייטנה וכדומה שצריך להעסיק את הילדים מותר הדבר ובתנאי שיגבירו את הזהירות ויכפילו וישלשו את מספר המצילים או המפקחים.

ועייני גם בתשובתי ב:

לטייל בשלושת השבועות

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=28827

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.