בקשר לחלום ולעוד שאלה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/08/10 01:31 ל באב התשע

שאלה

כבוד הרב שלום ותודה על תשובתך לשאלתי הקודמת..ובקשר לזה שאמרת שאני צריכה לדעת אם אני רוצה אותו אני והוא לא יכולים להיות יחד!מבחינת ההורים הם לא מקבלים את זה וגם אנחנו לא בקשר שנה כבר ויש לו חברה אנחנו לא אומרים שלום אחד לשני כשה אנחנו רואים אחד תשני ברחוב אפילו כלום ...המישפחה שלו והוא מרכלים עליי אני שומעת מאנשים וזה לא בחירה להיות איתו אני לא יכולה להיות איתו ביחד הוא כבר שכח אותי בטח.... אני מתארת לעצמי...כי יש לו חברה ואני לא יודעת מה לעעשות אנחנו כבר שנה לא בקשר ואין בחור אחר שמוצא חן בעייני איך אני ממשיכה תעזור ליבבקשהה ..ויש לי עוד שאלה בקשר לחלום...חלמתי שאני עולה על סולם ומגיע לשמיים ואני נוגעת בשמיים....איזה חלום זה?

תשובה

ב"ה

לשואלת שלום,

א. אם יש לו חבירה, וההורים לא רוצים, וגם את לא רצית אותו, אז תעזבי אותו ואת המחשבות ותתחילי דרך חדשה,
תבקשי מחברות להכיר לך בחור, או שתלכי לשדכנית.
ישנם גם אתרי שידוכים תוכלי לנסות גם שם.
להתפלל לה' על מציאת זיווג טוב.

ב. בקשר לחלום, לא צריך לתת לזה משמעות מיוחדת.
אם יש לך שאיפות להגיע גבוה זה נכון גם בלי החלום.

בברכה,

דני ארגמן