בפחד בהבאת ילדים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 28/03/13 16:25 יז בניסן התשעג

שאלה

הרב גלעד שלום לך !

אני מצטער על השאלה הזאת אבל אולי אתה תוכל לעזור לי. יש לי סטייה לכפות רגליים של נשים...

אני בפחד מזה בהבאת ילדים שאני יהיה גדול. שאני לא יצליח להביא חס ושלום...

אולי אתה תעזור לי ותגיד לי אם זה יעבור ..

ושוב אני מצטער על השאלה הלא במקום אבל זה דחוףף !

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אל תדאג. אין כל סיבה לדאגה. מי שבאמת רוצה להביא ילדים ולהיות אבא, שום סטיה לא מונעת ממנו להתחתן ולהביא ילדים לעולם.

אציין לפניך שבגיל הנעורים יש הרבה בילבולים, כמעט תמיד כאשר מתבגרים הנטיות מתפתחות בהתאם לטבע האנושי הרגיל.

אני ממליץ לך להשתדל להתרחק מעיסוק בשאלות אודות המשיכה שלך לנשים עד שתגיע לגיל שבו מתחתנים.