בעיתי קצת..

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/01/13 00:01 יד בשבט התשעג

שאלה

בס״ד

שלום הרב!!

הגעתי לפה מאוד מבולבלת..כי לא נעים לפתוח שאלה כזו..

אני בת 18 יש לי חבר בן 20 , אנחנו יחד כבר שנתיים... קשר שעלה וירד..

הבסיס הוא טוב , הבעיה היא הצניעות, והיצר..

ממד אחד קשה לנו לשמור, מצד שני-שנוגעים(ונוגעים) כועסים אחד על השני , ויודעים שטעינו..

מה לעשות?!

אני מאוד אוהבת אותו, בחור דתי מדהים..

פשוט חלש מבחינת היצר..הוא לא התגייס מבעיות רפואיית( משקל), ועכשיו הוא עובד ..

אז באמת אשמח לתשובה מקיפה ... תודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

יש שתי ברירות קיצוניות: להתחתן בהקדם או להפרד (באופן זמני למשך חצי שנה או שנה) ואז לחזור כדי להתחתן.
אני מכיר מקרה דומה: הוא הלך לישיבה היא יצאה לשרות לאומי, הנפילות והכעסים גרמו להתרחקות ונתק.
כל אחד מהצדדים בסוף התחתן עם מישהו אחר.
בפעם השניה הם נשמרו מנגיעה עם בן הזוג החדש עד החתונה...