בעיה חמורה בחיים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 23/09/13 23:06 יט בתשרי התשעד

שאלה

שלום רב.

נראה לי ששאלתי את זה כבר, אבל נאמר לי שזה לא נשלח. אז אם זה לא, ברשותך אני שואל שוב.

יש לי בעיה חמורה: נשפך לי זרע לבטלה. זה ממש לא היה ברצון או בכוונה, אלא תאונה. אבל עכשיו, יש לי דחף ממש חזק לעשות את זה שוב. אני נלחם, אבל אני מפחד שאפול. יש משהו נגד זה? שאלתי מומחים באינטרנט (אני נואש עד עדי כך), והם אמרו שאין בעיה שאעונן. אמרתי להם שזה אסור לנו והם ענו שזה כבר בעיה שלי. אתה יודע את חומרת המעשה, אז אני שואל אותך. אני לא מצליח לגרום לעצמי לשאול את הוריי לעזרה מהבושה (לפחות את המומחים זה היה אנונימי). מה אפשר לעשות נגד זה? לא אכפת לי איזו דרך; הדחף משגע אותי.

תודה על זמנך.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

זו בעיה קשה, רבים מאוד מתמודדים איתה בגבורה גדולה. כמו בכל מסע מפרך לא מפסיקים. גם אם נופלים ונכשלים ממשיכים את המאבק להתגבר - כך מתקדמים לאט לאט עד שמתגברים.

עיין קישור לתשובה ארוכה ומפורטת עם הרבה עצות מעשיות.
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=261724