בני עקיבא

חדשות כיפה הרב שי פירון 03/02/02 15:19 כא בשבט התשסב

שאלה

לרב שלום קוראים לי ואני מדריך בתנועה רציתי לשאול אם חניכות שנוגעות בך בתור מדריך האם יש לאסור ולהמנע מזה או שזה אינו משנה

בתודה רבה

תשובה

ב"ה

יונתן,

ה' עימך.

יש להימנע מכך.
גם מסיבות הלכתיות מובהקות אבל לא רק בשל כך. משום שגם אם ניתן למצוא היתר כזה או אחר מן הבחינה החינוכית ראוי להרגיל את החניכים להתנהג על פי ההלכה. וחלק מן החינוך קשור בהרגל ובהתמדה. וככל שנקדים להבהיר ת ההלכות בהתחומים אלה, כך ייטב לכולנו.

לכן, השתדל להקגיל את חניכותיך כבר מעכשיו ובכך תתרום להם רבות.

בברכה

שי