בני עקיבא

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 01/02/12 00:01 ח בשבט התשעב

שאלה

שלום רב .

אני מדריכת שבט נבטים בנות בתנועת הנוער בני עקיבא .

אני מנסה להתחזק ורציתי לדעת אם זה בעיה להשאר בבני עקיבא ? או שכדאי לצאת. אני יודעת שיש בה הרבה צדדים טובים זה שילוב של תורה ועבודה וזה חינוך נפשות בישראל אבל גם יש את כל הקטע של בנים בנות ... וגם הסביבה שאני נימצאת בה היא לא כ"כ מחזקת לרוב חברותי יש חבר משם .. אשמח לתשובה ...

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לשאלות אלו יש תשובה אישית בלבד.
את מציגה בצדק את הצדדים השונים: יתרונות וחסרונות לך ולעם ישראל.

עליך לבדוק מה קורה לך - אם החסרונות גדולים מהיתרונות? אם הסביבה מרחיקה ומחלישה אותך ודאי עליך להסתלק משם.

אבל אם יש לך חוסן, ובתוך המסגרת יש כאלה שהם בסגנון שלך ואתם את יכולה להתחזק ולחזק - אין סיבה שלא תמשיכי.

ודאי את צריכה לפעול מתוך ביקורת עצמית, לעקוב כל הזמן אחרי מצבך ולהיות רגישה שלא להגיע לדברים שפוגעים בך מבחינה רוחנית.

את יכולה גם ליזום דברים שיביאו חיזוק לכל הסניף או לכל הגיל שלך. יש סניפים שמקיימים שעורים, או מביאים בנישי'ם בוגרי הסניף להעביר פעולות וכד'

בהצלחה