בני זוג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/11/13 12:35 ל בחשון התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני כשנתיים הכרתי בחור והיינו בקשר שנה, לאחר שנה החלטנו שאנחנו נפרדים מכיוון שאני רציתי להתחתן והוא בדיוק פתח עסק וטען שזה לא הזמן.

עד עכשיו, אנחנו כבר שנה פרודים ואף אחד מאיתנו לא יצר קשר רציני עם בן/ בת זוג אחרים.

אנחנו עדיין בקשר מידי פעם ומאוד רוצים לחזור, אך יש את בעיית החתונה שמבחינתו כרגע זה לא הזמן המתאים.

השאלה שלי היא האם לתת לזה עוד הזדמנות ולחכות עד שהעסק יעבוד טוב ונוכל להתחתן או שלא? ואיך אני אדע אם זה באמת הזיווג שלי כדי שלא אחכה סתם ?

אשמח לתשובה,

הילה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

באופן עקרוני קשה להשאיר בת זוג בצפיה שאין לה קצבה,

אם היה נותן זמן מסוים שעד אז תהיה חתונה, היה על מה לדבר,

אבל ללא קצבה יש בזה בעיה

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491,

בברכה,

דני ארגמן