בנים ובנות

חדשות כיפה הרב שי פירון 01/01/02 11:07 יז בטבת התשסב

שאלה

שלום הרב!

אני מדברת עם מישהו כבר הרבה זמן. עכשיו התברר לי שהוא לא כ"כ דתי כאילו הוא שומר שבת והוא דתי אבל לא מספיק חזק כאילו הוא רוצה לחזור בשאלה האם אני צריכה לנסות ולהחזיר אותו ולחזק אותו כמה שיותר בדת בשביל שלא יחזור בשאלה?!

תודה רבה

נ'.

תשובה

ב"ה

אלמונית
ברכת ה' עלייך!

האם את חשה מספיק חזקה כדי להפוך ולהיות "מחזירה בתשובה" או שמא משהוא בקשר בינכם גורם לך לרצות להאמין שיש בו צורך ערכי, רעיוני?

באופן כללי, אינני חושב שקשר מסוג זה הינו קשר בריא. עלייך להשקיע בעצמך, בבנין האישיות והצרכים הרוחניים והערכיים שלך ורק אחר כך, מתוך ודאות אמונית להתחיל לדאוג לצרכי האחר.

בברכה,

שי