בן זוג

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/09/10 00:40 ב בתשרי התשעא

שאלה

שלום ברצוני לשאול מה לעשות ...

השבוע פגשתי בחור מקסים שממש היתה כימיה מעולה עוד בטלפון לפני הפגישה.

הבחור מתאים לי בדרגה הרוחנית שלי אני בחורה מסורתית שמתחזקת וגם הוא, שנינו רוצים דברים דומים בבית בעתיד וגם שוחחנו על כך,

הבעיה היא שהוא יצא מקשר לפני שלושה חודשים קשר של שנים והוא עדיין נראה לי פגוע מזה,

הוא דיבר על זה בפגישה נראה לי ללא שליטה כי הרגיש שנוח לו בחברתי ובאמת יש ביננו חיבור של חברות טובה.

הוא מאוד מאוד רוצה קשר אחר ממה שהיה לו וטוען כי הוא שלם עם הפרידה מה שלדעתי לא כי הוא דיי היה טעון כשדיבר על אותה בחורה,

הוא מאוד רוצה איתי קשר שיוביל והוא דיבר על חתונה שהוא מאוד רוצה לבסס את החיים שלו,

אני רוצה להפסיק את הקשר ולומר לו שיקח לו כמה חודשים לבד להתנקות ושנשמור על קשר טל או פעם בכמה ימים כי אני מפחדת להיות בקשר איתו בזמן שהוא עוד לא סיים רגשית עם מישהי אחרת,

האם זה נכון או שאני יכולה לפספס אותו כי יש לי תחושה שיש ביננו משהו אחר שלא הרגשתי עם אף אחד והוא טוען גם ככה

לא היה ביננו שום מגע חשוב לציין!!!

אז מבקשת לדעת אם זה נכון כי לפי ההגיון שלי אני לא אוכל לשבת עוד כמה פגישות ולשמוע על הפגיעה שלו מאותה בחורה מצד שני האם אני אפספס אותו כי הוא דיי רוצה בית אחר ממה שהיה לו איתה.

תודה

תשובה

ב"ה

לשואלת שלום,

אכן הבחור שאת מכירה עובר תהליך לא פשוט,
מצד אחד הוא שלם עם ההחלטה ומצד שני עדיין סוער כאשר הוא מדבר אודותה,
וזה לא סותר אחד את השני,
מבחינה שכלית הוא שלם עם ההחלטה אבל מבחינה אמוציונאלית הוא צריך לעכל את המצב החדש,
בכל זאת היה לו קשר נפשי איתה ואי אפשר למחוק אותו בן רגע, גם לא בין יום.

לכן בענין הזה את צריכה לשאול אותו מה יעזור לו, אם להפרד או להמשיך,
יתכן שהקשר החדש שלו איתך יזרז את התהליך שהוא עובר ואילו אם תפרדו הוא ימשיך להרהר בכל מה שהיה בעבר.

תדברו יחד על זה ותחליטו,

וה' יהיה בעזריכם,

בברכת חג שמח,

דני ארגמן