בן זוג מתאים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 25/09/12 15:04 ט בתשרי התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב .. אני ילדה בת 15 באה מבית דתי ובכללי אני יוצאת עם ידידים וירדתי בצניעות אך בזמן האחרון התחלתי לישמוע את הרב אמנון יצחק והתחזקתי מאוד אני חושבת שאם יהיה לי בן זוג בוגר שיוכל להחזיק אותי אני יוכל להתנתק מכל הידידים ויותר לישמור על עצמי בצניעות ושמירת נגיעה וכמובן להשתדל להוביל את זה עד הסוף (עד היום לא ה לי ''חבר'') ! ליפני כשנה הכרתי בחור שגדול ממני ב 10 שנים (קשר טלפוני) ואחרי חודשיים ניתקתי את הקשר אחרי שנה ניזכרתי בו ואחרי חודשים של חיפושים מצאתי אותו היום אנחנו בקשר טלפוני כבר 4 חודשיים אך בחודשיים האחרונים הוא החליף מספר ונעלם בגלל ההפרש הגילאים שהלחיץ אותו! אני מרגישה שהוא האדם נכון לנסות להיות איתו עד הסוף רציתי לישאול את הרב מה דעתו על הבחור הזה צפציפי ובכללי האם כדאי בגיל כזה לחפש את הזיווג ?תודה מראש..

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה ממש לא הגיל להתחיל לחפש בן זוג לנישואין, זו הרפתקה שמביאה להרבה מכשולים.

את צריכה להתרכז בפתוח האשיות שלך בלמודים בבגרות לימודית ואישית.

וכשיגיע הזמן תהיי יותר בוגרת ואחראית להכנס לקשר זוגי.

בברכה,

דני ארגמן