ביתי מכושפת ממנו

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/07/09 22:02 ח באב התשסט

שאלה

שלום רב לכבוד הרב,

בתי נישאת לבחור שאיים על בעלי עקב חילוקי דיעות בעניין החתונה ולא בנוגע לעניין כספי בתי אינה מקשיבה לנו ופשוט מכושפת מהבחור שהבטיח שלא נראה אותה לעולם.

שאלתי : האם בחור ישיבה זה החוזר בתשובה אינו מתחזה? האם זה כיבוד ההורים? אנו חוששים שאכן חתננו לעתיד ימנע מאיתנו את המשך הקשר עם ביתנו מה עלינו לעשות?

בתודה אמא מיואשת.

תשובה

בסיעתא דישמיא.
ברכה ושלום!
נראה לי שכדאי לכם לשוחח עם בתכם על הנושא הזה.
השיחה צריכה להיות במקום נעים ובאווירה נעימה.
לא בלחץ ולא מתוך כעס.
כיוון שמדובר במצב עדין ובודאי מורכב כדאי לכם להתיעץ עם אדם או רב שמכיר את הבחור ושידע כיצד להשפיע עליו.
אם אתם מזהים שהבחור מראה סימנים של אלימות או עומד בתסמינים של"בעל מכה",עליכם לעשות ככול שביכולתכם על מנת להגן על ביתכם ולהרחיקה ממנו.
בהצלחה.
עוזיאל אליהו.