בינו לבינה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/05/13 09:17 יז בסיון התשעג

שאלה

שלום וברכה לרב.

אני יוצאת עם בחור כשלושה שבועות (פעם ראשונה שאני יוצאת),

1.הייתי רוצה לדעת איך אני יודעת לאן הקשר מוביל,אני מרגישה שזה רציני..השאלה היא מתחילים לדבר על ענייני חתונה (אני לא לחוצה,רק לדעת שזה מוביל למקום נכון וטוב)

2.איך אני יודעת שזה באמת מה שהקב"ה קבע? יכול להיות שזה לא הזיווג ואני לא רואה.איך אפשר לדעת?

2.יש לו אח שנפטר לפני שלוש שנים מהמון בעיות (נולד עם מוגבלויות ובמשך השנים החמיר המצב) ועוד אח שאחרי יומיים שנולד נפטר. האם זה משו גנטי? איך בודקים את העניין?

תודה רבה על ההיענות.

יום טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לגבי השאלות הראשונות אשמח לענות בפלפון.

לגבי השאלה האחרונה אפשר לערוך בדיקה גנטית בדור ישרים, ולאו דוקא מי שאחיו חלו.

בברכה,

דני ארגמן