בהמשך לשאלה על נישואים בספק

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/05/06 14:31 טז באייר התשסו

שאלה

שלום!

ראשית תודה על תשובתך. לשאלתך- היינו בחטיבת ביניים (לפני שבע שנים בערך) והוא קנה לי טבעת במתנה בתור חבר (היינו ילדים...) (לי המקרה לא זכור) הוא טוען שהלכנו להסתובב בים ושם הוא שם לי את הטבעת. הוא לא זוכר על מה דיברנו לפני כן או אם הוא אמר ברכה בקול או בלב ואם את כל הברכה או חציה. הוא מפחד לומר סתם דברים (הוא בא מבית דתי ומאוד חשוב לו שהענין ייפתר בצורה יסודית-וגם לי)

דבר אחד בטוח זה שהיינו לבד ולא היו עדים. איננו זוכר אם הסכמתי או שמשכתי את היד...

אנחנו מאוד מודאגים

מודה לך על תשובתך ועזרתך

נ.ב מאוד חשוב לי לציין שכיוון שאינני זוכרת את המקרה אני יוצאת מנקודת הנחה שהכל היה שטות של ילדים איך אינני סומכת על כך

תשובה

שלום וברכה
מסיבות שונות אין אתם נשואים. העיקרית שבהם היא שבכלל לא היו שם עדים, אולם יש עוד סיבות.

את יכולה להינשא כדת וכדין.

כל טוב