בגידה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 04/02/20 14:59 ט בשבט התשפ

שאלה

אני נשוי וטעיתי יצאתי עם עוד מישהיא האישה יודעת אייך אני מכפר על זה ומה אני יכול לעשות כדי לתקן

תשובה

שלום

מה הכוונה 'יצאת'? לפגישה או שגם הגעתם לקשר גופני?

ואיך הגיבה אשתך כשזה נודע לה?

באופן כללי התיקון הוא כפול -

א. לרצות את אשתך, ולהצליח להגיע למצב שהיא תסלח לך. זה לא יהיה קל מן הסתם, ובצדק. אתה תצטרך להצליח לשכנע אותה שזו באמת הייתה מעידה, ושמבחינתך אין סיכוי בעולם שזה יקרה שוב. תשקיע בזה הרבה. אתה צריך לבנות את האמון והזוגיות מחדש.

ב. כלפי הקב"ה- צריך לחזור בתשובה. כלומר, להתחרט, להתוודות, ולקבל על עצמך שלא לשוב לחטא כזה, ואף להתרחק ממנו. זה אומר גם לעשות צעדים מעשיים שיבטאו את הרצון הזה - להתרחק מאותה אישה ומכל מה שיכול להביא למצב הזה.

זה בגדול

בהצלחה