אתר ספיפס

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/07/18 11:13 יא באב התשעח

שאלה

שלום וברכה,

נרשמתי לאתר בו בני נוער שואלים שאלות (סטיפס) ובני נוער אחרים עונים להם.

נרשמתי כדי לעזור לאנשים, וברוך השם נראה לי שאני מצליחה.

היום, מישהי כתבה שהיא באה מבית דתי אבל היא מאמינה ביש"ו, והיא רוצה שייעצו לה איך לספר להורים. היא אמרה שהיא לא רוצה לשמוע הטפות על היהדות.

בתור התחלה כתבתי לה שתמשיך לשמור מצוות כי גם הנצרות מאמינה בזה שיהודים לשמור מצוות (אולי לא מדוייק אבל יש"ו אמר את זה במפורש, לצערי אני יודעת על זה כמה דברים)

האם עשיתי נכון?

מה אני יכולה לומר לה עוד?

תודה רבה על תשומת הלב!

תשובה

ב"ה

שלום.

עשית נכון .תמשכי בדרך הזו. תנסי לחזק אותה ולדבר על ליבה (לא בדרך של הטפת מוסר )

הקב"ה כיוון אותך לאתר הזה כי כנראה יש לך כוחות ויכולות לעזור ולסייע .

חוץ מזה כדאי לך לעיין עיון נמרץ בספר "אמונות" 2 חלקים ואל המקורות וספריו של הרב זמיר כהן על מנת להרחיב את הידיעות שלך ושיהיה לך מה להשיב ומה לכתוב.

חזקי ואמצי!!!

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.