אתם רצינים?!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 21/03/02 06:19 ח בניסן התשסב

שאלה

בס"ד

מה הבעיה בתנועת נוער מעורבת?

אני רוצה לדעת למה זה לא טוב(לפי דעתכם)

הסניף כבר למעלה מ20 שנה(מעורב)

תודה.

תשובה

קרא באתר זה הרבה תשובות במיוחד ב"בינו לבינה" ותמצא שם הרבה תשובות וגם הרבה שאלות מהחיים ולא מהתאוריה שיפגישו אותך עם הצרות שגורמת תנועת נוער מעורבת.
והעיקר הוא שאלוקים חושב שזה לא בסדר אז מי אנחנו שנחלוק עליו. ובמיוחד שלפי העינים שלנו נראה שהוא גם צודק.
אז נכון שיש קצת משיכה לכיון של מעורב. וקצת יצר הרע וכד' - אבל אנחנו לא נמושות שנלך ונרוץ כעייר בר בלי לחשוב ולהתבונן כי סוף מעשה במחשבה תחילה.

חשוב והרהר בענין וראה כי אנחנו רצינים מאוד.

ובענין הטיעון שהעלת על ה"עשרים שנה" - חשוב קצת וראה כי הוא לא כל כך רציני מכמה טעמים. והעיקרי בהם כי הזמן לא הופך לגורם מכשיר...