שאל את הרב

אפיית בשר בכלי חלבי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/03/10 11:43 כט באדר התשע

שאלה

שלום,

אפיתי בטעות בשר בכלי חרס חלבי (שאפיתי בו פעם אחת בלבד לפני שלושה חודשים לפחות)

האם יש תקנה לכלי

בתודה מראש

תשובה

שלום.

כיוון שמדובר בכלי חרס אין לו תקנה (גם אם הוא היה מצופה בחומר ציפוי כל שהוא מבפנים).

אם האפיה הייתה בטמפרטורה של פחות מ45 מעלות אז אולי היה מקום לשקול שוב את הנושא.

בברכה,

עוזיאל אליהו

כתבות נוספות