אסור להתערב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/09/12 19:11 טו באלול התשעב

שאלה

שלום לרב, בשולחן שבת אמרה לי אחותי, שלמדה באוניברסיטה, שכל החגים יתבטלו לעתיד לבוא חוץ מפורים וחנוכה והביאה מקור - מגילת תענית. אבל אני למדתי ש"כל המועדים בטלים חוץ מפורים ויום הכיפורים".

התערבתי איתה שאם אני צודק היא קונה לי מעדני שוקולד ואם היא צודקת אני חייב לקנות לה פרינגלס. מחיפוש בגוגל נראה כאילו שנינו צודקים. יכריע הרב כי אני ממש רוצה את המעדנים האלה.

תודה ושנה טובה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הנה אני מכריע - שאסור להתערב.
אם את רוצה את המעדנים הללו - תקני לעצמך.
עייני
https://www.kipa.co.il/ask/show/58877-מותר-להתערב-