אני מיואשת עזור לי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/09/02 23:32 כח באלול התשסב

שאלה

בעזרת ה' יתברך

כבוד הרב

יש לי שאלה שאני די רוצה לברר ואני ישמח אם תעזור לי בה אפילו רק את הכיוון הכללי

קורה לי הרבה שפשוט רע לי ועצוב לי ואני פשוט מרגישה שכ"כ גרוע לי בעולם/בחיים עד שאני רוצה למות ואני יודעת שזה גם גישה די דפוקה לחיים וגם איסור... אני די לוקחת על עצמי שלא לחזור למצבים האילו אבל בכל זאת אם זה יקרה לי שוב חשוב לי לדעת על חשיבות החיים והטוב שבהם...

אני ישמח מאוד עם תעזור לי

שנה טובה והמון תודה

תשובה

ב"ה

ברכהושלום.

אמרו חכמנו "טובה שעה של תשובה ומעשים טובים העולם הזה מכל חיי העלום הבא "

כלומר שעה אחת !!!!! של חיים כאן ,
עדיפה יותר על פני כל העול הבא.

ולכן אנחנו מבקשים חיים.
כי בכל דקת חיים אפשר לעשות המון ,
המון טוב לעצמנו,
המון טוב לאחרים,
ואין סוף של מצוות.

וזה שווה הכל.

אם תשלחי משהוא יותר ממוקד אשמח לענות.

עוזיאל

חזקי ואמצי אחותי !!!
אבא שלנו אוהב אותך.
תתפללי אליו ,
תבקשי שהוא יעזור לך,
תשמחי שיש לך אבא בשמיים.