אני מחפשת ספרים בנושא בנו-לבינה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/08/02 22:20 יד באלול התשסב

שאלה

ב"ה

הרב שלום!

תודה רבה שענית לי והפנת אותי לספרים בהם אני אוכל ללמוד עוד יותר אבל רציתי לשאול מי המחברים של הספרים- "אל המקורות" ואמונות שהמלצת לי עליהם כדי שזה יקל עלי בחיפוש...

אני אשמח אם תמליץ לי על עוד (למרות שלא קראתי עדיין את ספרים אלו ואני גם לא יודעת באיזו רמה ובמה בדיוק מדובר).

באמת יכול להיות שיעזור לך אם אני אכתוב לך כמה פרטים עלי- אני בת 17.5 ובקשר לרמה הרוחנית כמה שיותר יותר טוב...רק שיהיה בצורה ברורה שאני אוכל להבין את הנושאים לעומק.

אני מאוד אשמח אם תוכל גם להפנות אותי לספר בנושא של בינו לבינה.

בתודה מראש

שני

תשובה

ב"ה

שני שלום.

הספר אמונות נכתב ע"י הרב ישראל הס.
2 כרכים של אמונות ודעות ממולץ מאוד !!!!
ויש ספר נוסף שנקרא "אמונה לדור התהיה "שהוא כתב

אני חושב שאחרי שתעייני בספרים אלה תקבלי איזשהי פרופורציה לכיוון של הרוחני בספציפי שמתאים לך,ואח"כ
תכתבי לי ואז אני אפנה אותך לספרים יותר ספציפיים וממוקדים לפי נושאים.

2. המושג "בינו לבינה" הוא רחב. לא כל דבר מתאים לכל גיל .אני ממליץ לך על :

1- "טל נעורים " של רחל נריה
2- "מול מבוכת המתירנות" של רחל נריה
3- "חסד נעורייך " של הרב אבינר
4- " פרקי אהבה " של הרב אבינר.

בהצלחה.

עוזיאל