אמצעי מניעה לגבר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 10/10/10 22:57 ב בחשון התשעא

שאלה

האם יש אמצעי מניעה כלשהי אשר הגבר משתמש בו כהלכה? (ההנחה שמבחינה רפואית אסור להיכנס להריון לתקופה, וכל אמצעי מניעה לאישה, אינו רצוי לה בין בשל מצבה הרפואי ובין בשל מצבה הנפשי).

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בעקרון אין אמצעי מניעה לגבר אבל כדאי להתיעץ עם פוסק הלכה מומחה לדבר - אולי בכל זאת אפשר למצוא פתרון אצל הגבר או האישה.
אני ממליץ לכם לפנות למכון "פועה" שמתמחה בבעיות פוריות ולדעתי יכול גם לתת עצת מומחה למקרה שלך.