אמונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/06/14 19:58 יא בסיון התשעד

שאלה

שלום הרב.

אני בת 16,ואני חיה במשפחה ב"ה טובה מאוד. אבל אני מרגישה שהרמה הדתית של המשפחה היא על התפר. ז"א אנחנו דתיים,אבל אין לימוד תורה אין הקפדה על תפילות יש גיוון במשפחה כל אחד נמצא במקום אחר. ואני לא מצליחה למצוא את המקום שמתאים לי מבחינה דתית. אני מחפשת כל מיני מאמרים ואני קוראת ואני לא מצליחה למצוא כיוון. מה אני יכולה לקרוא ולילמוד שיעזור לי?

תודה רבה מראש:)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את נמצאת בדרך הנכונה, ללמוד לקרא, כדאי גם לשמוע שיעורים, יש הרבה מאוד סגנונות כתיבה והסברה,

עם הזמן תמצאי את הכיוון המתאים לך.

בברכה,

דני ארגמן