אמונה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/04/12 01:56 י בניסן התשעב

שאלה

שלום..

בזמן האחרון אני מרגישה שהאמונה שלי קצת יורדת,עם סיבה מוצדקת..ואני רוצה להעלות את רמת האמונה שלי.

רציתי לשאול איזה ספר אוכל לקרוא שיעזור לי להעלות את האמונה..

תודה :)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כל אחד צריך את הספר שיחזק את האמונה שלו על פי הקשיים שלו ועל פי האופי שלו.

על פי רוב קשה להתחזק באמונה רק מספרים.

הדרך הכי מחזקת באמונה זו תפילה, בכל נושא התפילה מחוללת נפלאות, בודאי בחיזוק אמוני.
תשתדלי לשים לב למרכיבים הבאים בתפילה שלך:

1. להרגיש כל הזמן שאת ממש פונה אל הקב"ה בדרך הכי אישית וקרובה.
2. לפני התפילה ובתוך התפילה תשתדלי לברר לעצמך ולדייק ביותר מהו הקושי שלך ועל כך בדיוק להתפלל.
3. תשתדלי לתת אמון בכוחה של התפילה.

בברכה