אכזבה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/06/09 21:42 טו בסיון התשסט

שאלה

לפני שבוע רשמתי הודעה שאחותי מאושפזת ברוך ה' היא השתחררה היום והגיעה הביתה ולפני כמה שעות התחילה אצלה פריחה ודיברנו עם הרופא והוא אמר אם יא תרגיש לא טוב לחזור למיון שוב,עכשיו גם אמא שלי התחילה להרגיש לא טוב עם בחילות הקאות והתעלפה שוב ואני הכי בחורה בבית והכול נופל עליי.

אני מאוד מאוכזבת מה' אין לי חשק להתפלל כי עד שאני מאושרת ורוצה להתחיל לארגן חתונה כל הצרות באות ביחד.

אני כל היום בוכה לא מסוגלת כבר לעמוד על הרגלים מרוב יאוש

מה אני עושה במצב כזה????אלוהיםםם איפה אתה?????

תשובה

שלום

כמה כואב לקרוא את דברייך.
דעי שהרבה מהקוראים שותפים לכאבך ומחזקים אותך בכל לב.

כדאי להפנות את הכוחות למציאת דרכים לשפר את הבעיה ולא לבדוק היכן ד' כל הזמן (קול דודי דופק).

כדאי להתפלל לא כדו-שיח של 'מי אחראי למצב?', אלא כשיתוף ד' בקשיים שלך, ספרי לו, בכי לפניו.
איננו יודעים מדוע ד' מכניס אותנו למצבים כואבים, אך אנו יודעים שהוא עימנו בכאב וניתן לבכות עימו ואליו, ולשאוב מכך הרבה כוחות לעתיד.

אני ממליץ לך למצוא חברה טובה, או דמות חינוכית, איתה תוכלי לשוחח כשקשה.

אני מברך אותך שד' ישלח לך שמחה ואושר והרבה בריאות למשפחה

כל טוב