אישנור חלבי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/01/16 16:29 ג בשבט התשעו

שאלה

חמותי צריכה לקחת תוסף מזון הנקרא אינשור שהוא חלבי. היא צריכה לקחתו מספר פעמים ביום כדי שיוכל להשפיע ולא יפגע בארוחות שלה.

מבחינתה האינשור מיועד לספק חלבונים ודברים אחרים שחסרים לה עד שרמתם תגיע למידה הנדרשת (כלומר לא ברור כמה זמן אבל התדירות היא מספר פעמים כל יום).

היא נוהגת לשמור על מירווח של 4 שעות בין בשר לחלב. האם עליה לנהוג כך גם עם האינשור, או שניתן להקל ?

תשובה

שלום.

ניתן להשיג גם אינשור פרווה כשר.

לבריאות,

אגב, אתה בטוח שאתה רוצה להתערב בתוספי המזון של חמותך?

עוזיאל אליהו,

.