אירוסין שבוטלו

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 22/10/10 14:42 יד בחשון התשעא

שאלה

עד לפני שבוע הייתי מאורסת. לא אכנס לכל הפרטים אך אומר שבמהלך כל הקשר הייתי מסונוורת. אני חושבת שלבחור יש איזושהי בעיה נפשית שהסתירו אותה (יש לי תחושה שהם מודעים אליה, אבל אני לא בטוחה).

אני בתהליכים להתגבר על מה שהיה.

אבל האם יש לי אפשרות איכשהו לדאוג שזה לא יקרה למישהי אחרת שתפגע?

אני אמרתי בכנות לבחור שאני חושבת שהוא זקוק לטיפול/הדרכה. ואני יודעת שהוא לא יעשה זאת.

אני יודעת שהוא כבר המשיך הלאה בחיפוש שלו אחר מישהי, כבר מספר ימים מועטים מהרגע שזה נגמר.

השאלה היא אם אני צריכה לעשות איזשהו צעד כדי לדאוג לכך שאחרות לא ייפגעו?

ואם כן באיזו דרך?

תודה ושבת שלום!

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

לא ברור שלבחור יש בעיה נפשית, צריך חוות דעת של איש מקצוע, הרי לא מדובר באדם שיש לו התנהגות כזו שכל אחד רואה את הבעיה,
לכן אל לך לקלקל לו,מה שכן את יכולה להעביר את הרגשתך לסמכות שמכירה אותו, והוא יברר ויחליט אם כדאי לשלוח אותו לטיפול.

שבת שלום,

בברכה,

דני ארגמן