איפה יש שיעורי תורה?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 24/09/03 17:23 כז באלול התשסג

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום!

יש לי ידיד חוזר בתשובה כמעט שנה.הוא מעוניין לעבוד בתפקיד של משגיח כשרות. אין לו מושג לאן לגשת, איזה תהליך הוא צריך לעבור? ואם זה כרוך בלמידה כלשהיא הצורכת הרבה זמן,מכוון שהיום הוא עובד והוא רוצה לשקול את העניין ברצינות ובהקדם האפשרי,

האם יש תנאים מסויימים לקבלת התפקיד, מכוון היותו די חדש בתשובה. אשמח מאוד אם תוכל לסייע ! כיום הוא גר בשפר קרוב מאוד לצפת והוא מאוד מעוניין לדבר איתך על עוד הרבה נושאים העומדים על הפרק של החזרה בתשובה.

תשובה

בס"ד

יש בשאלתך שני נושאים שהם קצת סותרים זה לזה.

אם הוא רוצה לחזור בתשובה - זה מעולה ומצוין רק שזה אומר שהוא לא שייך כל כך לנושא זה של השגחה. כי משגיחים נבחרים מבין אלה שכבר מומחים בנושא זה של כשרות ויהדות.

בכל מקרה יש הרבה מאוד שיעורים של יהדות בצפת לכל רמה ולכל גיל ולכל אחד.

רק צריך לגשת לצפת ולמצוא.
מובאת כאן רשימה של שיעורים בצפת.
http://www.moriya.org.il/Lesson/lesson.asp

בהצלחה