איך מצליחים לכוון בתפילה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 08/06/02 16:52 כח בסיון התשסב

שאלה

רציתי לשאול את הרב אילו טיפים, עצות מעשיות יש לרב לשיפור הכוונה בתפילה ולהתקדמות בעבודת ה'?

תשובה

בס"ד

אני ממליץ לך מכל לב ללמוד את ספרו של הרב קפלן "מדיטציה ויהדות". על אף השם המפחיד של החוברת-ספר זה - יש שם הרבה הדרכות מעשיות אמיתיות על כוונה נכונה בתפילה.
צריך לקרוא את הספר, ללכת איתו יד ביד ולהתקדם בכוונה כפי שהוא מדריך שם.

אגב המחבר היה מקובל גדול מאוד על אף שאין קידומת הרב לפני שמו.

(עוד יש דברים נפלאים בספר "נפש החיים" אבל הוא כתוב כבד ובהרבה ארמית)

וראי עוד
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=7772

ובעוד תשובות באתר.
בהצלחה