איך מוצאים שידוך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/02/22 18:32 ה באדר א'

שאלה

אהלן,רציתי לשתף ולשאול,

אני בן 23 וכבר כמה זמן אני רוצה להתחתן,

מרגיש שאני מוכן לזה ורוצה את זה

אני כבר שנתיים בשידוכים ואין לי בקושי הצעות,אני "מבלה" את זמני באתרים של שידוכים ושום דבר לא יוצא לי מזה,ב"ה אני יודע שאני אדם טוב ומיוחד וגם נראה יחסית טוב ב"ה וקשה לי עם כל המציאות הזאת שכל החברים התחתנו ומתחתנים ורק אני כאילו נשאר מאחור,

אני מחפש בחורה שמתלבשת ממש צנוע ושמתחברת לעבודת ה' וחסידות,ומרגיש לי שקשה למצוא כזאת,ועד שאני מוצא באתרים,היא אומרת שזה פחות הסגנון שלה,

קיצר אני לא יודע מה אני צריך לעשות מבחינת השתדלות,

אני עושה הרבה השתדלות וזה מבזבז לי את הכוחות ומבאס אותי,

ואז אני חוזר לבטוח בה" וגם שם אני לא רגוע כי קשה לי לחכות לזיווג שלי,

השאלה מה העצה לעשות במציאות שאני נמצא בה? אשמח לעצה ולחיזוק

תשובה

אשמח לעזור בטלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן