איזה טלפון חכם "כשר" כדאי לקנות לבן 16?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 08/01/22 23:57 ו בשבט התשפב

שאלה

מכשיר פלאפון לבן 16 עם ווצאפ . מצלמה, דברים נוספים שלא מהווים בעיה רוחנית. איזה דגם מומלץ ואיפה מוכרים אותו? תודה ויישר כוח!

תשובה

שלום נירה.

אנחנו לא מתמצאים בדגמים השונים. שווה להתייעץ פשוט עם הורים בסביבתם, או עם חברים של הבן שיש להם מכשיר כשר שהם מרוצים ממנו.

חשוב לציין שה"כשרות" והסינון הם לא כל הסיפור. בסופו של דבר אין "חסימה" למיניות המתפתחת והבריאה של בנכם. זה טבעי ונורמלי שתהיה לו משיכה וסקרנות לתחום הזה. ולכן חשוב למצוא את הדרכים לפתוח איתו ביוזמתכם את הנושא. לדבר באופן מתאים וצנוע על מיניות, מוגנות, זוגיות, ועוד נושאים שמעסיקים אותו. חשוב שתהיה לכם שפה משותפת, ושהוא יידע שאתם לא שופטים אותו אלא מגבים אותו ואוהבים אותו.

אם תרצו לדבר על זה ולקבל כלים טובים, אתם מאוד מוזמנים לדבר איתנו בכל ערב במוקד הטלפוני, בכוכבית 8298, נשמח לדבר איתכם.

בהצלחה!

אוהד שקלים

מנהל מוקד חברים מקשיבים