אוננות ובתולין

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/09/19 18:41 יט באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב! אני ממש מתנצלת על חוסר הצניעות שבשאלה אבל אני בבעיה, שהייתי יותר צעירה עשיתי שטויות, מעולם לא קיימתי יחסים עם גברים חלילה, אבל נפלתי בשמירת עניים ועשיתי מעשים שהשתיקה יפה להם. העניין הוא שאני חוששת שפגעתי בבתולין שלי בעקבות המעשים.

אני מתחילה לצאת לפגישות למטרת חתונה, אני חוששת שעכשיו אני לא בתולה ולא רוצה לשקר לבחור שאצא איתו, אני גם לא יודעת אם אני בכלל צריכה לספר לו על הנפילות בכללי.

אשמח גם להצעות איך לא ליפול, אחרי תקופה מאוד ארוכה שב"ה הצלחתי להתגבר שוב נפלתי.

תודה מראש!

תשובה

שלום

את בגדר בתולה ואינך משקרת.

עלייך להמשיך לשמור על עניייך ומחשבותייך, ולא ליפול בכך. במעשה זה ישנה טומאת הרעיון, והשפעה עתידית לא טובה על חיי הזוגיות.

הקפידי ביותר על איסור ייחוד עם מכשיר שיש בו אינטרנט שאינו מסונן. מלאי את דמיונותייך בקרבת אלהים, והתפללי מעומק הלב לצאת מנפילות אלו. נישואין הם המקום שבו תוכלי להביא את גופך ותאוותיו לידי מימוש בקדושה ובטהרה, ובענווה של קדושה.

כל טוב