אומות העולם

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/12/11 08:17 כז בכסלו התשעב

שאלה

למה יש עמים שנעלמים כמו היוונים הרומאים בבל ועוד כל מיני? הם חזקים וגם היו חכמים והיום רואים שעמים חזקים נשארים מאות שנים?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לכל עם יש תפקיד, יש תרומה לאנושות, הוא מפתח חכמה פילוסופיה תיקונים חברתיים תיקונים טכנולוגיים ועוד,

לאחר שסיים את תפקידו הוא דועך כי אין לו בשביל מה לחיות, אך תרומתו לאנושות לא נמחקת היא גנוזה בתרבויות אחרות.

הבבלים הקדומים לא קיימים, וכן היוונים לא קיימים אבל עקרונות החשיבה שהם הנחילו לאנושות קיימים,

בברכה,

דני ארגמן