אהבה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 29/04/13 19:43 יט באייר התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב,

יש בחורה כל שהי שאני מכיר כבר תקופה,יש בנינו ממש כימיה טובה ואני מרגיש שהיא בישבלי שה' שלח לי מתנה משמיים במיוחד בישבלי אבל אני לא יודע לאיפה היא לוקחת את זה.

בעקבות זה כאחד שהיה פוגם בברית ושהיה לו ממש קשה להפסיק לקחתי על עצמי באחת התפילות להפסיק לפגום בכדי שכן ייצא לי משהו רציני איתה. לאחר תקופה מסויימת שלא פגמתי ועמדתי בהבטחתי היחסים נשארו רק על גדר ידידים טובים ולא יותר מזה ובקבות זאת החלטתי גם לקרוא 2 פרקי כל יום לזיווגי איתה ו פעם בשבוע לקרוא תיקון הכללי ולתת צדקה מידי יום.

הרב אני מרגיש בן אדם יותר טוב איתה מבחינת כל המידות שלי אני יותר רגוע לא פוגם יותר אבל חסר לי הקשר הרציני הזה איתה ואני כן רוצה אותה ממש.אני אוהב אותה.

אז אם יש איזה שהיא סגולה לקרוא כל יום אם יש איזה קבלה או עזרה שאתה יכול לתת לי אני ישמח מאד.

או שפשוט אתה אומר להגיד לה אני אוהב אותך! ושה' יעזור לנו.

תודה מראש הרב אוהב אותך אני צריך את העזרה שלך...

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

תפתחתאיתה את הנושא, ותשאל אותה בנחת, היכן היא עומדת בענין הקשר? מה היא חושבת על העתיד?

מה אתם יכולים לעשות כדי לקדם את הקשר.

כל הקבלות הרוחניות הם טובות ומועילות אבל כדי לחזק קשר עם הבחורה צריך לדבר איתה על זה.

בהצלחה,

דני ארגמן