פסטיבל פטריות במסגרת Olive Leaf

במסגרת פסטיבל הפטריות שמקיימת המסעדה בשיתוף "חוות השמפיניון", אתם מוזמנים לטעום מבחר מנות גורמה שמצדיעות לטעם העדין והייחודי של זני הפטריות השונים

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/05/12 16:09 כד באייר התשעב

פסטיבל פטריות במסגרת Olive Leaf
יח"צ, צילום: יח"צ

מסעדת Olive Leaf הכשרה בניצוחו של השף צ'רלי פדידה, יוצאת בפסטיבל פטריות בשיתוף עם 'חוות השמפיניון' מושב זרעית ומזמינה אתכם לטעום מבחר מנות גורמה שמצדיעות לטעם העדין והייחודי של זני הפטריות השונים.

בין המנות תמצאו: תבשיל עגל חלב פטריות שמפיניון , קארי וחלב קוקוס, שקשוקה פטריות שמפיניון עם פלפלים, פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בלסמי ושמן זית ,קובה פטריות שיטאקי ואלמוג עם טחינת סלק אדום ועוד. פסטיבל הפטריות יתקיים בין התאריכים 3-17.6.2012.

מסעדת Olive Leaf הכשרה בשיתוף 'חוות השמפיניון' מושב זרעית ,יוצאת בחגיגה ענקית שכולה על טהרת הפטריות, במשך שבועיים תקושט המסעדה עם זרי פטריות פרי גידולה של החווה הידועה בגידול הפטריות המיוחדות בארצנו, ויוגש תפריט מיוחד שכולל 6 מנות על טהרת הפטריות (לצד התפריט הרגיל) . בין מנות הגורמה שרקח במיוחד שף הבית צ'רלי פדידה, תוכלו לטעום ממנות המשלבות פטריות שמפיניון, פורטבלה, פיופינו, מגה פורטובלה ופטריות מלך היער.

בין המנות בתפריט הספיישל: תבשיל עגל חלב פטריות שמפניון קארי וחלב קוקוס (75 ₪), שקשוקה פטריות שמפניון עם פלפלים (55 ₪) , פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית (49 ₪) וקובה פטריות שטאקי ואלמוג המוגשות עם טחינה סלק וסלט חסה פריך (55 ₪ ).

במקביל כחלק מפעילות הפסטיבל , תוכלו ליהנות גם ממנות פטריות בגרסה חלבית שיוגשו בלובי מלון 'שרתון תל אביב' שם יגיש לנו השף: המבורגר פטריות פורטבלה בלחמנייה מתוקה עם טבעות בצל ותפוחי אדמה מטוגנים ומתובלים בחומץ ופטרוזיליה (55 ₪ ) וקיש פטריות אישי עם רוטב שמנת ופטריות שמפיניון (65 ₪).