מצרכים לסלט הפתעות
- 750 גרם עלי תרד שטופים היטב ומיובשים
- 5 חופנים עלי רוקט שטופים היטב ומיובשים
- 300 גרם תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לרבעים
- 300 גרם תות-שדה טרי מוצק, פרוס
לרוטב:
- 3 כפות שמן
- 3 כפות שמן זית
- 5 כפות דבש
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כפות חומץ בן יין
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
- כף סוכר
הוראות הכנה לסלט הפתעות
- קוצצים גס את עלי התרד והרוקט, ומעבירים לקערה. מוסיפים את תפוחי-העץ והתותים.
- מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.
המתכון באדיבות בישולה