אין הסבר מדעי שמנמק את התופעה הזאת, אבל ימי הפסח הם ימים בהם רעבים כל הזמן. גם אם אוכלים אין סוף מצות ותפוחי אדמה, תמיד יש חשק לנשנש משהו. אם אתם לא מסוגלים לראות יותר שקיות של תפוצ'יפס בטעם טבעי, כדאי שתדאגו להכין כמה נשנושים שתוכלו לאכול בין הארוחות - הנה כמה מתכונים שתוכלו להכין בקלי קלות.
לא שרויה ולא קטניות: 4 נשנושים כשרים לפסח שגם אשכנזים יהנו מהם
בין תפוחי האדמה, הביצים והמצות, לפעמים מתחשק גם לנשנש משהו. את הרעב שמלווה את ימי הפסח תוכלו להפיג עם כמה נשנושים כשרים שמתאימים גם למי שלא אוכל קטניות או שרויה
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו